search
Nutup kothak panelusuran iki.

Objek wisata ing Polandia

Situs wisata sing paling menarik lan apik ing Polandia

Foto, review, deskripsi, lan pranala menyang peta

Babagan Polandia

Polandia minangka negara sing sugih sejarah. Ana akeh sing bisa dideleng kanggo para pecinta jaman kuna. Kanggo ndeleng monumen arsitektur cukup kanggo ngunjungi pusat sajarah kutha kuna negara. Tuladhane, Gdansk, Krakow utawa Torun, sing wis ngreksa bangunan sajarah karo sajarah ewu taun.

Akeh rute wisata kalebu kastil - Marienburg, Wawel lan Istana Wilanów. Museum bakal pitutur marang kowe bab kaca sedih sajarah Polandia: Auschwitz-Birkenau, European Solidarity Centre, World War II Museum. Iku worth nyebutke bangunan agama. Iki minangka kompleks arsitektur gedhe - Kalwaria-Zebrzydowska. Lan mahakarya arsitektur individu - Biara Jasna Hora utawa Gereja Wang.

Kutha Top kanggo Dolan maring Polandia

Top-35 Objek Wisata ing Polandia

Malbork Castle

4.8/5
reviews 66725
Bèntèng iki diadegaké déning ksatria Teutonik ing taun 1274. Kastil iki bola-bali dibangun lan digedhekake ing abad kaping 14. Saka abad kaping 15 nganti abad kaping 18 iku panggonane raja-raja Polandia. Invasi Swedia lan banjur Perang Donya II ninggalake kastil ing reruntuhan. Rekonstruksi sing diwiwiti dening panguwasa Polandia wis rampung. Turis bisa ngujo kastil minangka conto seni bata Gotik sing apik banget.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 4:00
Selasa: 9:00 - 3:00
Rebo: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 AM - 3:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 3:00 PM

Kutha lawas Warsawa

0/5
A distrik sajarah saka Warsaw didegaké ing abad kaping 12. Iki minangka tujuan wisata sing populer. Sawisé Perang Donya II, akèh-akèhé bangunan Kutha Lawas dibangun saka foto lan gambar sing isih urip, sing ana ing daftar UNESCO. Bangunan paling tuwa sing isih ana yaiku Katedral St John the Baptist lan Warsaw Barbican. Pusat kutha lawas yaiku Market Square. Saiki akeh kafe, toko lan kios cinderamata.

Tambang Garam Wieliczka

4.6/5
reviews 24182
Pangembangan deposit uyah watu ing Wieliczka ditindakake nganti pitung abad. Sajrone wektu iki, wis ngembangake 7 tingkat koridor lemah kanthi total dawane 200 kilometer. Ambane simpenan meh 200 meter. UNESCO wis njupuk obyek industri unik iki ing pangayoman sawijining. Rute ekskursi kalebu kunjungan menyang kamar Kazemir Agung, kapel bawah tanah St Anthony lan poros tambang Danilovich saka abad kaping 17.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 5:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Kastil Kraton Wawel

4.7/5
reviews 143563
Komplek arsitektur dumunung ing bukit ing Kraków. Iki kalebu Katedral St Stanislaus lan Wenceslas lan Kastil Royal. Bangunan iki minangka simbol kanggo Polandia kaya Kremlin kanggo Rusia. Bèntèng gaya Gothic massive, katedral karo menara dhuwur 20 meter, sawetara kapel cilik lan gréja - padha nggawe gamelan arsitektur unik, kang dibukak dening atusan turis saben dina.
wektu mbukak
Senin: 9:30 - 1:00
Selasa: 9:30 - 2:00
Rebo: 9:30 - 5:00
ana: 9:30 - 5:00
ana: 9:30 - 5:00
ana: 9:30 AM - 5:00 PM
Minggu: 9:30 AM - 5:00 PM

Kazimierz

0/5
Monumen kanggo sajarah Polandia, bagéan saka distrik Old Town saka Krakow. Miturut sejarah, iki minangka papan sing dienggoni wong Yahudi. Film misuwur "Schindler's List" babagan Holocaust ditembak ing kene. Ing kuartal Yahudi ana 7 papan pangibadah, sing bisa urip nalika Perang Donya II, saiki padha dibalèkaké. Lelungan nyathet cosiness lan atmosfer khusus ing Kazimierz, beda saka Old Town.

MNK Sukiennice

4.7/5
reviews 11938
Panggonan pusat perdagangan Krakow ana ing Market Square, didegake ing taun 1257. Alun-alun sing dawane 200 meter minangka papan kanggo kraton, gréja lan bangunan kuno. Ing tengah alun-alun ana Kios Kain, monumen arsitektur. Bangku kayu ana ing sangisore lengkungan kanthi gaya neo-Gotik, tembok dihias nganggo cetakan dekoratif. Ing jejere baris kain ana Gréja St Wojciech meh 1000 taun.
wektu mbukak
Senin: Tutup
Selasa: 10:00 - 6:00
Rebo: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 6:00 PM

Basilika St. Maria

4.7/5
reviews 15275
Pambangunan katedral rampung ing 1397. Basilika telung nave dibangun kanthi gaya Gotik. Menara pasamuan siji dimahkotai nganggo spire runcing, sing nomer loro nganggo helm. Menara sing paling dhuwur yaiku 82 meter. Interioré ing gréja dihiasi karo jendela kaca patri, uga karya patung lan lukisan. Hiasan utama yaiku altar, sing dhuwuré 13 meter. Iki diukir saka linden lan nggabungake unsur Renaissance lan Gotik.

Museum Gdańsk - Balai Kutha Utama

4.6/5
reviews 1685
Salah sawijining kutha paling tuwa ing Polandia - didegaké ing abad kaping 10. Kutha iki minangka kompleks arsitektur bangunan sing dibangun ing abad XIII-XVIII. Ana akeh museum ing Gdansk - arkeologi, lukisan, maritim. Kutha Tua konsentrasi akeh monumen sajarah. Ing ngleboke menyang pusat sajarah punika Golden Gate, konco kang dumunung bangunan paling ayu ing kutha.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 4:00
Selasa: Tutup
Rebo: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 AM - 4:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 4:00 PM

Basilika St. Maria saka Assumption of the Blessed Virgin Mary ing Gdańsk

4.7/5
reviews 16594
Pambangunan gréja sing dhuwuré 105 mèter iki dumadi wiwit pertengahan abad kaping 14 nganti wiwitan abad kaping 16. Menara lonceng nduweni dek observasi kanthi pemandangan pusat sajarah kutha. Ing njero ana karya seni sing apik banget saka Abad Pertengahan - watu Pieta, jam astronomi, misbyah, sing dibangun ing awal abad XVI. Warga nganggep minangka mukjizat yen pasamuan kasebut ora kena tatu nalika kobongan taun 1945.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 6:00
Selasa: 9:00 - 6:00
Rebo: 9:00 - 6:00
ana: 9:00 - 6:00
ana: 9:00 - 6:00
ana: 9:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 1:00 - 6:00 PM

Kutha lawas Zamość

0/5
Ing abad kaping 16 Zamosc dibangun dening tukang Italia minangka kutha benteng, nanging ing abad kaping 19 tembok beteng diganti dening taman picturesque. Pusat sajarah kutha kanthi bangunan Renaissance minangka situs UNESCO. Bangunan-bangunan sing apik banget digabungake menyang ensemble kutha arsitektur terpadu. Antarane monumen arsitektur yaiku Balai Kota, Istana Zamoyski lan Katedral.

Panggonan Old Town

4.4/5
reviews 8
Bagian paling tuwa ing kutha Toruń minangka situs warisan budaya UNESCO. Pambangunan kutha wiwit ing abad XIII. Tembok kutha sing misahake bagean sajarah kutha kasebut saka bangunan-bangunan sabanjure wis sebagian dilestarekake nganti saiki. Mahakarya Brick Gothic kalebu Kastil Teutonik, Gréja St Mary lan Copernicus House. Pusat distrik lawas yaiku Pasar Lawas karo Balai Kutha Toruń.

Wroclaw Old Town Hall

4.8/5
reviews 1581
Alun-alun Pasar, dibangun ing abad kaping 12, minangka daya tarik utama Wrocław. Ing jaman sing beda-beda dibangun kanthi bangunan kanthi gaya arsitektur sing beda. Ing tengah alun-alun ana blok omah kanthi unsur Gotik lan Art Nouveau. Objek sing paling menarik dianggep minangka balai kutha. Dibangun meh 300 taun - saka XIII nganti abad XVI. Saiki bale kutha dadi obyek museum.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Życzliwek Gnome

4.7/5
reviews 1170
Patung gnome tembaga sing ora biasa minangka simbol Wrocław. Iku kabeh diwiwiti kanthi instalasi tugu ing wangun gnome dening panguwasa kutha ing 2001, lan wiwit 2006 akeh organisasi pribadi wis nginstal gnome dhewe. Saiki ana kira-kira 400 patung ing macem-macem wilayah kutha. Saben gnome duwe karakter lan sejarah dhewe. Nggoleki kabeh gnome ing Wrocław populer ing antarane para pengunjung ing kutha kasebut.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Wrocław Multimedia Fountain

4.7/5
reviews 15134
Bangunan megah, dibangun ing taun 1913, digunakake kanggo konser lan acara olahraga. Salah sawijining struktur konkrit bertetulang pisanan ing donya, minangka conto modernisme awal sing apik banget. Kadhaptar minangka situs sing dilindhungi UNESCO. A banyu mancur musik multimedia dipasang ing jejere bale. Cahya kasebut dumadi saka 800 titik iluminasi. Ing musim dingin ana skating rink ing situs banyu mancur.
Saiki panggonan ditutup sementara.
Mangga dipriksa maneh ing mangsa ngarep

Istana Budaya lan Ilmu Pengetahuan

4.6/5
reviews 68015
Bangunan paling dhuwur ing negara. Dhuwuré gedung pencakar langit 42 lantai yaiku 240 meter. Konstruksi kasebut ditindakake kanthi dhuwit Uni Soviet dening tukang bangunan Soviet. Moscow "Stalinis dhuwur-munggah" dijupuk minangka model. Akibaté, bangunan kraton nggabungake gaya neo-ampire Stalinis lan historisisme Polandia. Papan bangunan kasebut dikuwasani dening musium lan pameran, uga kantor organisasi pribadi, toko, kolam renang, teater lan ruang konferensi.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 8:00
Selasa: 10:00 - 8:00
Rebo: 10:00 - 8:00
ana: 10:00 - 8:00
ana: 10:00 - 8:00
ana: 10:00 AM - 8:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 8:00 PM

Manufaktur

4.7/5
reviews 83220
Pusat blanja lan hiburan gedhe ing kutha Łódź. Iki dibangun ing bangunan modern saka pabrik gedhe saka abad ka-19. Jembaré pusat blanja lan hiburan iku 26 hektar. Ana luwih saka 300 toko merek internasional lan nasional. Komplek iki uga kalebu hotel, taman skate, klub bowling, rollerdrome, tembok panjat tebing lan bioskop kanthi 15 aula. Banyu mancur dawane 300 meter sing dipasang ing sacedhake pusat perbelanjaan sing penting banget.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 10:00
Selasa: 10:00 - 10:00
Rebo: 10:00 - 10:00
ana: 10:00 - 10:00
ana: 10:00 - 10:00
ana: 10:00 AM - 10:00 PM
Minggu: Ditutup

Museum Istana Raja Jan III ing Wilanów

4.7/5
reviews 24586
Istana iki dibangun ing awal abad kaping 17 kanggo Raja Jan Sobieski minangka panggonan negara. Iki minangka monumen arsitektur kanthi gaya Baroque Polandia. Iki nggabungake prinsip seni Eropa karo tradhisi arsitektur bangunan Polandia. Fasad dihiasi karo patung lan dekorasi sing rumit. Ing taun 1805 ana museum dibukak ing kraton, sing isih ana nganti saiki. Istana iki diubengi dening Taman Wilanów sing apik banget lan apik banget.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 4:00
Selasa: 10:00 - 4:00
Rebo: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 AM - 4:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 4:00 PM

Museum Pemberontakan Warsawa

4.7/5
reviews 33274
Museum iki manggoni 4 lantai saka bekas bangunan depot trem. pameran sawijining darmabakti kanggo Warsaw Uprising taun 1944. Ana 750 pameran lan udakara 1,000 foto sing dipamerake. Ing jejere museum kasebut, Tembok Pengetan sing dawane 156 meter nduweni jeneng 10,000 pemberontak sing mati. Film "City of Ruins", sing nuduhake horor saka karusakan lan karusakan Warsaw sajrone pemberontakan, ditampilake ing bioskop.
wektu mbukak
Senin: 8:00 - 6:00
Selasa: Tutup
Rebo: 8:00 - 6:00
ana: 8:00 - 6:00
ana: 8:00 - 6:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 6:00 PM

Pengetan lan Museum Auschwitz-Birkenau

4.8/5
reviews 3708
Auschwitz minangka papan kanggo telung kamp konsentrasi Nazi. Sajrone Perang Donya II, luwih saka siji yuta wong, umume asal saka Yahudi, tiwas ing wong-wong mau. Ing taun 1947, Museum Auschwitz-Birkenau dibukak ing kene, khusus kanggo acara perang sing nggegirisi. Saben taun luwih saka yuta wong ngunjungi. Ing taun 1967, ing tlatah museum iki dibukak monumèn kanggo pakurmatan saka korban Nazisme.
wektu mbukak
Senin: 7:30 - 6:00
Selasa: 7:30 - 6:00
Rebo: 7:30 - 6:00
ana: 7:30 - 6:00
ana: 7:30 - 6:00
ana: 7:30 AM - 6:00 PM
Minggu: 7:30 AM - 6:00 PM

Pabrik Enamel Oskar Schindler

4.5/5
reviews 20706
Aktivitas pabrik iki ditampilake ing film Schindler's List. Sing ngedegake pabrik tuku tawanan saka kamp konsentrasi kanggo kerja ing pabrik, mula dheweke mbantu ewonan wong supaya bisa lolos saka pati. Pameran "Krakow sajrone Pendudukan 1939-1948" narik akeh pengunjung. Iki dibukak ing 2010 lan nyritakake babagan sejarah pabrik kasebut, nasibe wong Yahudi Krakow lan urip penduduk sajrone pendudukan.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 2:00
Selasa: 9:00 - 6:00
Rebo: 9:00 - 6:00
ana: 9:00 - 6:00
ana: 9:00 - 6:00
ana: 9:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 6:00 PM

Pusat Solidaritas Eropa

4.8/5
reviews 7325
Museum multimedia lan kompleks perpustakaan ing Gdańsk. Dibukak ing 2014, darmabakti kanggo nggawe lan karya gerakan Solidaritas oposisi. Bangunan iki awujud kapal lan jembaré 25,000 m². 6 aula museum kasebut nyritakake kedadeyan gerakan populer, sejarah Polandia, owah-owahan rezim politik lan runtuh komunisme. Pengunjung bisa nggunakake pandhuan audio, uga ing basa Rusia.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 5:00
Selasa: Tutup
Rebo: 10:00 - 5:00
ana: 10:00 - 5:00
ana: 10:00 - 5:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 6:00 PM

Museum Perang Donya II

4.7/5
reviews 41669
Dumunung ing semenanjung ing kutha Gdańsk. Museum iki dibukak ing 2017. Bangunan iki minangka conto arsitektur modern Polandia. Bagean ngisor lemah ngemot eksposisi utama. Dana kasebut ana 50,000 pameran. Konsep museum kasebut menarik - kanggo nuduhake horor perang ora mung saka sudut pandang politik, nanging liwat mata wong biasa. Instalasi museum kasebut nggegirisi lan nggawe kesan sing kuat.
wektu mbukak
Senin: Tutup
Selasa: 10:00 - 4:00
Rebo: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 6:00 PM

Gereja St Michael the Archangel

4.7/5
reviews 3065
Ing sisih kidul negara ana kompleks gréja kayu arsitektur sing terkenal. Padha digawe ing macem-macem gaya - Baroque, Renaissance, Gothic. Objek paling wiwitan dibangun ing abad XIV. Salah sawijining bangunan pisanan dianggep minangka gréja ing Hachuva wiwit taun 1388. Bagéyan saka kompleks iki ana ing sangisoré pangayoman UNESCO. Rute wisata khusus wis dikembangake kanggo ngunjungi gréja kidul Malopolska, lan misuwur ing kalangan wisatawan.
Saiki panggonan ditutup sementara.
Mangga dipriksa maneh ing mangsa ngarep

Basilika Our Lady of Licheń

4.6/5
reviews 13341
Bangunan kayu agama gedhe ing abad XVII, ditulis ing dhaptar UNESCO. Saka telung gréja sing dibangun, loro sing isih urip nganti saiki. Dumunung ing kutha Svidnica lan Javor. Gréja ing Svidnica bisa nampung 6000 jemaat. Langit-langité dihias nganggo lukisan pemandangan saka Alkitab. Gréja ing Jawor jembaré 1,090 m² lan bisa nampung 7,500 jamaah. Solusi arsitektur fasad gereja kasebut asli banget.
wektu mbukak
Senin: 6:00 - 8:00
Selasa: 6:00 - 8:00
Rebo: 6:00 - 8:00
ana: 6:00 - 8:00
ana: 6:00 - 8:00
ana: 6:00 AM - 8:00 PM
Minggu: 6:00 AM - 8:00 PM

Kalwaria Zebrzydowska

0/5
Komplek arsitektur lan taman agama ing tengah Polandia ing lereng gunung. Nalika mbangun taman kasebut, fitur alam saka wilayah kasebut dianggep. Struktur taman kasebut nglambangake prosesi salib lan Passion of Christ. Padha duwe arsitektur Komplek. Wewangunan kapel Katedral Our Lady awujud jantung, omah Pontius Pilatus awujud salib Yunani, lan omah Caipha awujud elips prasaja.

Gereja Wangon

4.7/5
reviews 21565
Dumunung ing sikil Gunung Sněžka ing alas sing apik banget. Gereja dibangun kanthi gaya arsitektur Skandinavia tradisional. Bangunan kasebut dibangun ing Norway ing abad kaping 12, lan ing abad kaping 19 dipindhah menyang Karpacz kanthi prentah Raja Wilhelm IV saka Prusia. Gréja kasebut digawe saka pinus Norwegia tanpa paku, nanging minangka bangunan sing kuwat banget. Fasad tembok njaba dihiasi karo ornamen.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 5:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 11:30 AM - 5:00 PM

Jasna Gora

4.7/5
reviews 41199
Biara Katolik ing Czestochowa. Kagolong biksu saka ordo Pauline. Padha ngadegake biara ing bukit sing dhuwuré 293 meter ing abad XIV. Dhuwur menara lonceng Baroque biara kasebut 106 meter. Ana benteng kuat berbentuk panah ing pojok biara berbentuk segi empat. Daya tarik utama yaiku Ikon Czestochowa saka Ibune Gusti Allah, sing dianggep minangka mujijat ing antarane wong-wong sing setya.
wektu mbukak
Senin: 5:30 - 9:30
Selasa: 5:30 - 9:30
Rebo: 5:30 - 9:30
ana: 5:30 - 9:30
ana: 5:30 - 9:30
ana: 5:30 AM - 9:30 PM
Minggu: 5:30 AM - 9:30 PM

kraton kraton

4.5/5
reviews 3172
Dumunung ing cedhak kutha Wałbrzych lan minangka kutha paling gedhé nomer telu ing Polandia. Bèntèng iki minangka bagéan saka rute wisata "Piast Castles". Iki diadegaké ing abad XIII. Iki entuk wujud saiki ing sangisoré pamaréntahan Dinasti Hochberg. Ing mangsa perang Nazi mbusak kabeh barang berharga saka kastil. Nanging saiki ana sing bisa dideleng ing kana. Ing taman sing apik - pameran kembang lan semak, ing aula kastil - pameran porselen lan keramik.
wektu mbukak
Senin: Tutup
Selasa: 10:00 - 4:00
Rebo: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 8:00
ana: 10:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 5:00 PM

disarèkaké

0/5
Ana sawetara resort ski ing kene. Kutha iki diarani "ibukutha musim dingin negara" amarga ewonan turis sing ngunjungi Zakopane ing wektu iki. Dumunung ing sikile Pagunungan Tatra. Udara sing resik, pemandangan puncak sing ditutupi salju, alas konifer sing padhet lan infrastruktur sing dikembangake nggawe liburan sing sampurna. Ana hiburan kayata puluhan kilometer lereng ski, skating rinks, kolam termal.

Kabupatèn Tlaga Masurian

0/5
Klompok tlaga sing jembaré 310 km². Iku kasusun saka 2,000 tlaga saka macem-macem ukuran asalé glasial. Ing pinggir tlaga ana cadangan alas sing apik banget. Panggonan iki misuwur ing kalangan wisatawan ora mung amarga kaendahan alame. Infrastruktur kanggo turis ing kene wis dikembangake kanthi apik. Sampeyan bisa Book trip banyu, demo situs sajarah utawa mung mlaku-mlaku ing sadawane dalan ing gisik.

Taman Nasional Tatra, Polandia

4.7/5
reviews 13003
Taman gedhe ing sisih kidul Polandia. Dumunung ing lanskap Pagunungan Tart ing Pagunungan Carpathian. Jembaré 22,000 ha. 70% wilayah taman iki ditutupi alas, sisane ditutupi watu kanthi 750 guwa, tlaga lan grojogan. Alas ing taman iki umume konifer. Gunung paling dhuwur Rysi populer karo para pendaki gunung. Hikers uga seneng taman. Ana 270 kilometer dalan saka macem-macem kangelan.

Hutan Białowieża

4.6/5
reviews 1063
Hutan dataran rendah peninggalan gedhe. Iki kalebu ing dhaptar warisan UNESCO. Dumunung ing tlatah rong negara tanggané - Polandia lan Belarus. Alas kuna minangka papan kanggo akeh kewan, nanging sing paling aji dianggep bison. Pariwisata dikembangake ing cadangan saka Polandia sisih. Pusat wisata utama yaiku desa Bialowieza, ing ngendi turis kumpul sadurunge dolan.

ZOO Wrocław

4.7/5
reviews 101091
Kebon binatang seluas 33 hektar iki didegaké ing taun 1865. Ing wektu sing padha, bangunan sing nduweni nilai arsitektur - House of Monkeys utawa House of Butterflies - dibangun ing kono. Kebon binatang iki minangka papan kanggo luwih saka 10,000 kewan. Kandang 1.2 hektar dibangun kanggo bruwang coklat. Kebanggaan zoo yaiku Africarium - sawijining oceanarium gedhe kanthi ekosistem sing beda-beda ing bawana. Bagean sing menarik yaiku terrarium lan Madagaskar zona.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 3:00
Selasa: 9:00 - 3:00
Rebo: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 AM - 4:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 4:00 PM

Royal Łazienki

4.8/5
reviews 82120
Komplek kraton lan taman kuno kanthi monumen budaya lan sejarah. Iki diadegaké ing abad XVII kanthi urutan Hetman Lubomirsky. Dumunung ing Istana ing Banyu - pendopo terpencil kanthi bathhouse gaya Cina. Atraksi liya saka taman iki yaiku Teater Romawi. Iki minangka amfiteater sing dibangun ing banyu, dihiasi karo patung pujangga kuno. Orangery Lawas lan Anyar, Istana Myszlewicz, lan Gedhung Putih mesthi patut dikunjungi.
wektu mbukak
Senin: 6:00 - 8:00
Selasa: 6:00 - 8:00
Rebo: 6:00 - 8:00
ana: 6:00 - 8:00
ana: 6:00 - 8:00
ana: 6:00 AM - 8:00 PM
Minggu: 6:00 AM - 8:00 PM

Dermaga ing Sopot

4.5/5
reviews 110646
Resor pinggir laut Sopot, sing dikenal kanthi pantai pasir. Iku dawa, amba lan aman. Infrastruktur sing dibutuhake diwenehake - ganti kabin, lapangan olahraga, kafe lan bar. Dawane garis pantai yaiku 4 kilometer. Ana landmark sajarah - dermaga kayu dawane 55 meter. Konser asring dianakake ing dharatan, dene bagean "segara" becik kanggo mlaku-mlaku.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam