search
Nutup kothak panelusuran iki.

Objek wisata ing Maroko

Situs wisata sing paling menarik lan apik ing Maroko

Foto, review, deskripsi, lan pranala menyang peta

Babagan Maroko

Maroko minangka negara sing mbukak gerbang menyang jagad Arab. Lan pas mlebu, sampeyan wis bisa ngrasakake kasugihan budaya, mambu rempah-rempah, ndeleng siluet masjid suci sing diobong srengenge lan kraton sing mewah. Nanging iki mung siji sisih saka Maroko.

Negara iki nduweni alam sing sugih lan maneka warna. Kaendahan sing digawe manungsa minangka bukti. Ing antarane yaiku Taman Majorelle, Taman Menara, Taman Liga Arab. Nanging alam dhewe uga ora nylametake negara kasebut. Air terjun Uzud sing apik banget ing Pagunungan Atlas narik ewonan turis. Ngarai Todra menawan kanthi keagungan lan kaendahane. Gurun Erg Shebbi urip dhewe, ngidini wong-wong sing pengin mirsani metamorfosis gaib. Lan iki ora kabeh keragaman lanskap.

Kutha paling apik kanggo ngunjungi ing Maroko

Top-23 Objek Wisata ing Maroko

Meknes

0/5
Mantan ibukutha Maroko, kutha kekaisaran. Iku nahan sikap regal kanggo urip: tenang lan ora kesusu. Lawang menyang kutha lawas dijaga dening Gerbang Bab Mansour. Dheweke dianggep paling ayu ing Maroko. Kutha lawas duwe kebon sing subur. Peramal, jugglers, pawang ula metu menyang El Gedim Square. Kabeh hiruk pikuk Madinah ora tekan Kolam Agdal sing gaib.

Konservasi situs Archéologique de volubilis

4.6/5
reviews 4676
Volubilis minangka ibukutha Mauritania lan pos terdepan Kakaisaran Romawi. Iki diadegaké ing abad kaping 3 SM. Pedunungé tekan 20,000 jiwa. Kutha iki dihiasi karo lengkungan triumphal, pedestal. Bangunan kasebut apik lan apik lan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo urip saben dina. Aqueduct uga dibangun ing Volubilis. Reruntuhan kutha dianggep paling ayu ing Maroko.
wektu mbukak
Senin: 8:30 - 7:00
Selasa: 8:30 - 7:00
Rebo: 8:30 - 7:00
ana: 8:30 - 7:00
ana: 8:30 - 7:00
ana: 8:30 AM - 7:00 PM
Minggu: 8:30 AM - 7:00 PM

Masjid Hasan II

4.7/5
reviews 19791
Iki minangka struktur agama sing paling dhuwur ing donya. Dumunung ing pesisir Samudra Atlantik. Dhuwuré 200 meter. Dhuwuré 30 mèter saka Pyramid of Cheops. Dibangun dening 2,500 tukang bangunan, 10,000 seniman lan pengrajin dekorasi masjid. Saka njaba katon kaya kraton nyata. Ing kene, jubin marmer emas digawe panas lan atap kanthi ubin zamrud sing padhang bisa ditambah.

Fes

0/5
Kutha iki dianggep minangka jantung budaya Maroko. Iki dipérang dadi rong bagéan. Ing siji ana kraton, taman lan kuburan. Ing mburi gerbang utama yaiku sing nomer loro - ana 6000 dalan sing dawane 73 kilometer lan 200 masjid sing kasebar ing 40 blok. Saben omah kene breathes sajarah. Dihiasi ukiran, banyu mancur, masjid katon beku ing jaman biyen. Dheweke katon kaya pirang-pirang taun kepungkur.

Kebon Menara

4.1/5
reviews 5828
Taman paling misuwur ing Marrakech. Kebon kasebut dumunung ing sikil Pegunungan Atlas. Padha digawe ing awal abad kaping 12. Wilayahe 100 hektar. Ana wit kurma, wit zaitun, blumbang karo iwak. Uga ing kebon ditanduri wit woh-wohan. Sawetara wong umur 300 taun. Kanggo ngaso ana gazebo. Ora aneh yen iki minangka salah sawijining papan sing paling akeh difoto ing Maroko.
wektu mbukak
Senin: 8:00 - 7:00
Selasa: 8:00 - 7:00
Rebo: 8:00 - 7:00
ana: 8:00 - 7:00
ana: 8:00 - 7:00
ana: 8:00 AM - 7:00 PM
Minggu: 8:00 AM - 7:00 PM

Embuh

4.7/5
reviews 243
Erg Shebbi minangka ara-ara samun, gumuk-gumuk kasebut ganti wujud saben dina ing pengaruh angin lan dhuwure bisa nganti 150 meter. Ara-ara samun iku kaya ara-ara samun urip. Iku utamané ayu nalika sunset. Wisata menyang ara-ara samun diatur nganggo unta. Sajrone wektu iki sampeyan bisa manggon ing kémah lan mangan panganan nasional.

Gua Hercules

4.2/5
reviews 10501
Grottoes of Hercules cedhak kutha Tangier lan wis suwe dadi simbol. Iki minangka rong watu kanthi rongga ing antarane. Miturut legenda, Hercules, ngaso sadurunge eksploitasi, sing nyuwil watu. Siji bagéan saka Eropah, liyane kanggo Afrika. Wujudipun perangan punika sami kaliyan wujud bawana Afrika. Ing guwa padha goreng iwak lan dodolan oleh-oleh. Wong Eropa sugih biyen piknik nang kene.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 5:30
Selasa: 10:00 - 5:30
Rebo: 10:00 - 5:30
ana: 10:00 - 5:30
ana: 10:00 - 5:30
ana: 10:00 AM - 5:30 PM
Minggu: 10:00 AM - 5:30 PM

Jardin majorelle

4.4/5
reviews 40277
A pojok mulyo lan picturesque antarane kutha lawas lan anyar saka Langkawi. Iki digawe dening Jacques Majorelle ing taun 1924. Dheweke mujudake urip lan budaya Maroko ing taman, nggunakake warna alam. Pemilik kebon sabanjure yaiku Yves Saint Laurent. Dheweke mbalekake kebon lan omahe Majorelle. Jembatan, dalan, banyu mancur, gang pring - saiki dadi swarga ing Maroko sing panas, sing sepi lan tentrem, nanging warni banget.
wektu mbukak
Senin: 8:00 - 6:30
Selasa: 8:00 - 6:30
Rebo: 8:00 - 6:30
ana: 8:00 - 6:30
ana: 8:00 - 6:30
ana: 8:00 AM - 6:30 PM
Minggu: 8:00 AM - 6:30 PM

Sungai Todra

4.6/5
reviews 411
Todra Gorge minangka bagéan saka ngarai sing digawe dening Kali Todra lan Dades. Ing sawetara panggonan, jarak antarane watu tekan 10 meter lan dhuwure 160 meter. Iki minangka salah sawijining papan sing paling disenengi para pendaki. Ana dalan sing ditata kanggo para pendaki. Pemandangan ngarai, dipotong setengah ing kali, meh padha karo tampilan planet liyane. A stream mili ing dhasar canyon. Biyen ana kali es sing mili.

Essaouira

0/5
Kutha iki minangka kutha pelabuhan, sing ing jaman biyen dadi bèntèng. Mulane, iku diubengi dening tembok kang mriem wis wadi. Pemandangan kutha saka beteng apik tenan. Iki ngendi film "Othello" dijupuk. Ing kutha - omah salju putih kanthi jendhela biru, museum lan reruntuhan kraton. Dawane pantai kutha yaiku 6 kilometer. Iku panggonan favorit kanggo windsurfers. Lan iwak seger dipakani kene kanggo sapa sing pengin, lan kanggo rega ridiculous.

Ojo Draa

4.4/5
reviews 519
Draa dawane 1,150 kilometer, minangka kali paling dawa ing Maroko. Nanging ora mesthi tekan segara. Asring banyune dibuwang ing dalan. Mung ing musim semi dheweke mili kanthi kabeh kekuwatane. Oasis lan desa wis dibentuk ing cedhake. Sultan Maroko pisanan lair ing salah sawijining. Lembah kali uga nuwuhake budaya donya. Patung wanita paling tuwa ditemokake ing kene.

Istana Bahia

4.5/5
reviews 10968
Dibangun ing taun 1880, Istana Bahia tegese "Istana Sing Apik". Iki dibangun kanggo salah siji saka papat garwane panguwasa, Sidi Moussa. Jembaré wolung hektar. Ora cemlorot karo emas ing njaba. Miturut filsafat Arab - bab paling rahasia ngirim ora ditampilake. Ing njero kraton dicet kanthi apik, interiore ora biasa, nanging asli lan lincah. Kamar nggawe labirin sihir sing nyata.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 5:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Aït Benhaddou

0/5
Kutha iki dibangun kanggo nglindhungi rute kafilah. Iki minangka perwakilan khas arsitektur Maroko sing digawe saka lempung. Omah-omah meh padha, kabeh dicet nganggo warna srengenge sing panas. Akeh film wis dijupuk ing kutha. Ait Ben Haddou minangka situs warisan UNESCO. Lurung-lurunge ana museum, toko cinderamata lan masjid. Ing antarane omah sing padha, sampeyan bisa ndeleng karya seni ing meh kabeh pojok.

Jemaa el-Fnaa

4.3/5
reviews 31067
Jemaa al Fna Square minangka papan sing wis nglumpukake kabeh warna lan swasana ati Langkawi. Ana kebon binatang, sirkus, pit orkestra. Pedagang nawakake tuku jamu, rempah-rempah, rempah-rempah. Sampeyan bakal diwenehi panganan laut kanthi rega sing murah, pelatih nawakake foto karo kewan, tukang sulap lan akrobat narik perhatian, lan para pawang ula mesmerise. Kabeh katon kaya kaca saka dongeng Arab.

Kraton Badi

4.4/5
reviews 6761
Istana El-Badi minangka simbol kamenangan. Dibangun ing taun 1603. Kraton kasebut diarani kraton emas amarga dekorasi sing apik banget. Iku kristal, emas, marmer, kayu langka. Nanging ing wektu, panguwasa mutusaké kanggo mindhah kraton menyang kutha liyane. Dadi wiwit pegawe dawa dismantling. Kabeh regane dicopot. Saiki El Badi dadi reruntuhan kemewahan.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 5:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Taman Nasional Talassemtane

4.3/5
reviews 313
Taman iki digawe kanggo ngreksa alas cemara pungkasan ing Maroko. Thalassemtane minangka papan sing apik kanggo hiking utawa nunggang jaran. Taman kasebut nawakake pemandangan alam sing apik saka pirang-pirang titik. Asrama wis disiapake kanggo turis, ing ngendi dheweke disambut kanthi ramah.

Agadir Oufella

4.3/5
reviews 4608
Kasbah minangka beteng ing puncak bukit. Dibangun ing Agadir ing taun 1540. Ing taun 1752, iki dipersenjatai lan dibangun maneh. Iku omah kanggo 300 wong. Sawise lindhu ing taun 1960, meh ora ana sing isih ana ing Kasbah. Tembok dhuwur lan gapura utama slamet. Nanging turis isih seneng menek. Ing kene sampeyan bisa njupuk foto sing apik, ngujo pemandangan lan ngrasakake angin sing adhem.
wektu mbukak
Senin: 8:30 - 8:30
Selasa: 8:30 - 8:30
Rebo: 8:30 - 8:30
ana: 8:30 - 8:30
ana: 7:30 - 9:00
ana: 7:30 AM - 10:00 PM
Minggu: 8:00 AM - 10:00 PM

Mahkama saka Pacha

4.3/5
reviews 241
Mahkama du Pacha minangka kraton sing wis diangkat saka kaca Seribu Sewengi. Wis 600 aula lan saben siji saingan kanggo hak disebut paling ayu. Dibangun ing taun 1952. Kraton iki dihias karo tempaan, mozaik, watu lan ukiran kayu. Saiki dadi jabatan kotamadya kutha. Nduweni kebon sing subur kanthi semak mawar lan banyu mancur. Gaya kraton digabungake tawanan Arab lan kecanggihan Prancis.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 4:00
Selasa: 9:00 - 4:00
Rebo: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 - 4:00
Setu: Ditutup
Minggu: Ditutup

Taman Liga Arab

4.4/5
reviews 3556
Iku taman paling gedhé ing kutha. Iki digawe dening desainer Prancis ing taun 1920-1930. Ing pinggir taman ana Katedral Sacre Coeur. Iki minangka campuran kemewahan oriental lan kecanggihan Eropa. Pengunjung mlaku-mlaku ing sadawane gang, ngaso ing ngisor wit kurma, nikmati pekarangan lan grumbulan sing apik. Ana kolam hias, kadhangkala bintik-bintik padhang kembang bisa katon ing kanvas ijo.
wektu mbukak
Senin: 7:00 - 9:00
Selasa: 7:00 - 9:00
Rebo: 7:00 - 9:00
ana: 7:00 - 9:00
ana: 7:00 - 9:00
ana: 7:00 AM - 9:00 PM
Minggu: 7:00 AM - 9:00 PM

Koutoubia

4.5/5
reviews 13072
Iku kuil utama saka Langkawi. Dibangun ing taun 1190. Menara iki dhuwuré 69 meter. Iki dihias karo stucco lan mozaik. Nanging sing paling penting, iki diselimuti legenda. Salah sijine yaiku bal-balan ing ndhuwur masjid digawe saka emas murni. Crita iki wis dadi sabab saka akeh serangan ing kuil. Kapindho yaiku Sidi Abu el-Abbas el-Sabti sing suci munggah masjid saben sore lan mung mudhun nalika kabeh pedunung duwe pangan lan papan perlindungan.
wektu mbukak
Senin: 8:00 - 8:00
Selasa: 8:00 - 8:00
Rebo: 8:00 - 8:00
ana: 8:00 - 8:00
ana: 8:00 - 8:00
Setu: Ditutup
Minggu: Ditutup

Chefchaouen Medina

4.7/5
reviews 525
Chavin minangka kutha biru ing Maroko sing cerah. Langit lan banyu kaya-kaya wis mawerna-werna ing sawengi. Didegaké ing taun 1471. Kabut asring nutupi, nanging sanajan ing cuaca iki, kutha iki padhang. Wis akeh lokakarya ing ngendi warga praktek kerajinan. Kutha iki misuwur kanthi kain lan karpet. Suwe-suwe ora ana wong manca ing kene. Saiki kutha iki dadi salah sawijining sing paling kerep dibukak ing Maroko.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Kasbah Udaya

4.6/5
reviews 3445
Benteng utama Rabat lan monumen arsitektur Moor. Ing kono dilestarekake meriam abad XII. Ing jero bètèng ana omah sing tembok kosong. Turis asring teka ing sisih lor benteng. Ana platform ndeleng ing segara. Saka iku mbukak tampilan apik banget. Ana uga museum budaya Moor ing tlatah benteng.

Ouzoud Falls

4.6/5
reviews 14035
Curug gunung dhuwuré 110 meter. Iku mili rame mudhun iring gunung Atlas ing telung cascades. Ing dalan, dheweke nyemprotake wit zaitun ing gunung lan narik kethek. Pengunjung bisa ketemu nalika njelajah grojogan. Uzud dianggep salah siji sing paling ayu ing donya. Sampeyan bisa nyedhaki saka ngisor. Iku sensasi sing ora bisa diungkapake. Infrastruktur wisata uga dikembangake kanthi apik ing kene.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam