search
Nutup kothak panelusuran iki.

Objek wisata ing Tel Aviv

Situs wisata sing paling menarik lan apik ing Tel Aviv

Foto, review, deskripsi, lan pranala menyang peta

Babagan Tel Aviv

Tel Aviv dikenal minangka salah sawijining resort pantai paling apik ing Israel. Kajaba iku, kutha iki minangka pusat bisnis, budaya lan ekonomi Israel, dadi terus berkembang lan ganti. Saliyane pesisir sing apik banget, Tel Aviv bisa nawakake turis program wisata sing apik banget kanthi kunjungan menyang papan kuno Jaffa, pelabuhan lawas lan distrik Neve Tzedek sing apik banget.

Tel Aviv minangka kutha dinamis lan modern sing ngreksa tradhisi lawas lan ing wektu sing padha mbukak kanggo tren anyar. Welasan klub lan restoran sing trendi nunggu turis ing pinggir banyu kutha sing apik banget, dalan-dalan watu sing sempit ing Jaffa dikepung dening hantu ing abad-abad sadurunge, lan koleksi Museum Diaspora sing apik banget diisi karo semangat pengembaraan sewu taun. Wong Yahudi, sing nemokake tanah air mung ing pertengahan abad kaping 20.

Top-20 Objek Wisata ing Tel Aviv

Kutha lawas

0/5
Jaffa minangka salah sawijining kutha paling tuwa ing donya. Pemukiman pisanan ing wilayah kasebut ana ing abad XVII-XVI SM. Kutha iki ngrembaka ing jaman kuna, nanging nalika Perang Yahudi dirusak. Iki dibangun maneh ing Kaisar Vespasian. Sajrone pamaréntahan Arab lan Perang Salib sakteruse, Jaffa terus berkembang minangka pelabuhan penting. Ing taun 1268 kutha iki dirusak dening pasukan Sultan Beibars I, lan sawise 400 taun dadi reruntuhan. Ing tengah abad kaping 20, Jaffa digabung karo Tel Aviv.

Pelabuhan Tel Aviv

4.5/5
reviews 8121
Pelabuhan maritim Tel Aviv beroperasi wiwit taun 1938 nganti 1965. Sawise ditutup, pelabuhan kasebut tetep ditinggal telung puluh taun nganti dadi wilayah wisata ing taun 1990-an. Saiki, restoran, toko lan papan hiburan mbukak, lan ana area lumampah sing apik kanggo pengunjung. Pasar antik dianakake seminggu sepisan ing pelabuhan.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Pusat Azrieli

0/5
Komplek modern sing kasusun saka telung gedung pencakar langit - menara segi telu (169 meter), menara bunder (187 meter) lan menara persegi (154 meter). Kabeh struktur didegake antarane 1996 lan 2007. Komplek kasebut dijenengi kanggo ngurmati D. Azrieli, pengusaha kelahiran Israel sing melu nggawe proyek kasebut. Ing lantai 49 menara bunder ana dek observasi panorama, saka ngendi sampeyan bisa ndeleng Tel Aviv saka dhuwur 182 meter.

Neve tzedek

0/5
Ing abad kaping XNUMX, pemukiman Yahudi pisanan ing njaba Jaffa dumunung ing lingkungan Neve Tzedek. Tanah kanggo mbangun omah dituku saka wong Islam. Mboko sithik para imigran saka Eropah teka ing kene lan mbangun omah-omahé, mula dalan-dalan wiwit padha karo tetanggan. Krakow, Munich lan Prague ing wektu sing padha. Lingkungan kasebut rusak sajrone abad kaping 20, nanging diuripake maneh ing taun 1990-an.

Kutha Putih Residence

3.8/5
reviews 17
Klompok tetanggan ing Tel Aviv tengah sing omah-omah umume warna putih. Pangembangan utama bagean kutha iki ditindakake ing taun 1920-1950 kanthi gaya Bauhaus pasca perang sing populer, sing nuduhake fungsionalitas, penak lan minimalis. Kutha Putih kalebu ing Daftar Warisan Donya UNESCO minangka monumen tata kutha ing abad kaping 20.

Omah Pagoda

4.4/5
reviews 184
Omah iki dibangun ing taun 1925, nggabungake fitur saka sawetara gaya arsitektur. Omah iki dirancang dening A. Levy lan dibangun kanggo warga sugih M. Bloch. Ana crita penasaran sing ana gandhengane karo penciptaan, miturut Bloch nolak rencana asli Levy lan dadi arsitek Amerika. Nanging sing terakhir ora njupuk menyang akun peculiarities arsitektur lokal, supaya proyek kang ditolak. Banjur Bloch bali menyang Levy. Kanggo mbales, arsitek nggawe bangunan sing campuran gaya saka jaman sing beda-beda.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Museum Palmach

4.6/5
reviews 2309
Pameran kasebut darmabakti kanggo sajarah unit tempur Palmach Yahudi, digawe ing taun 1941 kanggo ngusir serangan Reich Katelu ing Palestina. Unit kasebut ana nganti 1948, banjur kalebu ing sing mentas digawe Israel Pasukan Pertahanan. Museum kasebut nduweni format interaktif. Kanthi bantuan klip video, proyeksi lan efek khusus, pengunjung ditampilake sejarah "diuripake".
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 3:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 1:00
Setu: Ditutup
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Museum Bangsa Yahudi ANU

4.5/5
reviews 6177
Museum iki dibukak ing wusana mengeti telung puluh saka panyiapan saka State of Israel. Koleksi kasebut kalebu pameran sing bisa digunakake kanggo nyinaoni sejarah diaspora Yahudi sing kasebar ing saindenging jagad. Wong Yahudi ngumbara wiwit 2,600 taun kepungkur nalika Raja Nebukadnezar II njupuk Yerusalem lan wiwit nyingkirake wong Yahudi kanthi paksa saka tanah leluhure. Pameran kasebut fokus ing macem-macem aspek urip wong Israel ing negara liya.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 5:00
Selasa: 10:00 - 5:00
Rebo: 10:00 - 5:00
ana: 10:00 - 5:00
ana: 10:00 - 2:00
ana: 10:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 5:00 PM

Museum Eretz Israel

4.4/5
reviews 5582
Museum arkeologi lan antropologi dumadi saka koleksi ekstensif artefak sajarah ditemokaké ing tanah saka Israel. Pameran kasebut dumadi saka pirang-pirang pendopo sing ngemot tembikar, perhiasan, dhuwit recehan, piring, mozaik, piranti lan obyek liyane. Museum iki diorganisir ing taun 1953, limang taun sawisé Israel diumumake negara kapisah.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 4:00
Selasa: 10:00 - 8:00
Rebo: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 8:00
ana: 10:00 - 2:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: Ditutup

Museum Seni Tel Aviv

4.5/5
reviews 14654
Galeri seni gedhe sing nampilake lukisan, foto, gambar grafis lan patung. Eksposisi sing kapisah dikhususake kanggo desain lan arsitektur. Museum iki diadegaké ing taun 1932 ing tlatah omahé M. Dizengoff, walikota Tel Aviv. Dina iki minangka kompleks museum sing dumadi saka pirang-pirang paviliun lan pusat pendidikan sing lengkap.
wektu mbukak
Senin: Tutup
Selasa: Tutup
Rebo: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 4:00
ana: 10:00 - 2:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: Ditutup

Museum Ilana Goor

4.7/5
reviews 1073
Ilana Gur minangka seniman otodidak lan ahli seni sing seneng banget, kanthi kabisan sing luar biasa wiwit cilik. Amarga cacat perkembangane (disleksia), dheweke kepeksa ngerti kabeh lapisan kawruh dhewe. Sadawaning uripe, Ilana Gur nggawe karya ing macem-macem bahan, milih logam. Musiyum iki dibukak ing taun 1995 ing salah sawijining lingkungan lawas Jaffa, ing sawijining omah sing biyen dadi hotel peziarah.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 3:00
Selasa: 10:00 - 3:00
Rebo: 10:00 - 3:00
ana: 10:00 - 3:00
Jum'at: Tutup
ana: 10:00 AM - 3:00 PM
Minggu: 11:00 AM - 3:00 PM

Museum Sejarah Pasukan Pertahanan Israel

4.2/5
reviews 437
Musiyum militèr utama Israel, didegaké ing taun 1950-an déning D. Ben-Gurion, salah sawijining pendiri Negara Israel. Koleksi museum kasebut kalebu macem-macem gaman, amunisi, peralatan lan piala militer sing dipikolehi, antara liya, ing proses ngadhepi organisasi teroris. Koleksi hadiah sing ditampa dening Menteri Pertahanan lan armada kendaraan pemerintah uga kalebu ing bagean sing kapisah.

Menara Jam

4.5/5
reviews 14761
Menara iki diadegaké ing awal abad kaping 20 kanthi sumbangan saka warga Jaffa kanggo ngurmati ulang taun penobatan Sultan Ottoman Abdul-Hamid II (ing wektu iku wilayah Tel Aviv dadi kagungane Kakaisaran Ottoman). Struktur kasebut minangka bangunan sipil pisanan sing dipasangake jam. Sadurunge, jam mung dipasang ing menara utawa menara lonceng gereja.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Pasar Saron

4.3/5
reviews 33616
A pasar dijamin ngendi sampeyan bisa "mangan" delicacies. Akeh kios sing adol sayuran, woh-wohan, permen, keju, daging, panganan laut lan iwak. Ana uga kafe, butik anggur karo pilihan saka sudhut ombenan lan toko teh. Pasar Sarona duwe cabang saka sekolah masak Bishulim, sing nawakake kelas master babagan nyiapake sajian sing ora biasa.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 10:00
Selasa: 10:00 - 10:00
Rebo: 10:00 - 10:00
ana: 10:00 - 11:00
ana: 9:00 - 3:00
ana: 10:00 AM - 10:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 10:00 PM

Pasar Karmel

0/5
Shuk ha-Carmel sing sregep diadegaké ing taun 1920. Swara taun iku wis dadi bazar paling gedhé ing Tel Aviv. Ing vendor pisanan padha imigran Yahudi saka Rusia sing teka kanggo Israel sawise 1917. Padha mbukak toko-toko cilik ing cedhak omah-omahé lan adol panganan lan peralatan rumah tangga. Saiki, meh kabeh warga Tel Aviv menyang pasar, amarga rega luwih murah tinimbang ing toko.

Pasar Loak Jaffa

4.4/5
reviews 16677
Panggonan sing dodolan barang-barang antik sing digawa saka macem-macem negara. Ing kene sampeyan bisa nemokake barang-barang sing tau dadi emigrants ing awal abad XX, sing dicampur karo sampah sing ora ana gunane. Kanggo nemokake sing bermanfaat, sampeyan kudu nglampahi akeh wektu, nanging gaweyan bakal diganjar, lan turis bakal dadi pemilik sing seneng obyek sing terkenal. Pasar loak minangka salah sawijining papan sing paling "werna-werna" ing Tel Aviv.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 5:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 2:00
Setu: Ditutup
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Pohon Jeruk sing digantung

4.7/5
reviews 656
Pot sing digantung ing kabel kanthi wit jeruk sing tuwuh ing njero. Iki minangka salah sawijining simbol negara. Kasunyatane yaiku sawise mbentuk negara sing kapisah, Israel wiwit ngekspor jeruk, sing ngidini entuk penghasilan sing apik lan ngrampungake akeh masalah ekonomi. Varietas jeruk lokal muncul ing pungkasan abad kaping 19 lan dijenengi "Jaffa".
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Taman Yarkon

4.6/5
reviews 18691
Taman iki dumunung ing sisih lor Tel Aviv ing sadawane kali kanthi jeneng sing padha. Iku kasusun saka enem wilayah tema, kalebu taman rock, taman kaktus lan taman tropis. Taman iki nduweni akeh aktivitas kayata numpak banyu, sudhut manuk, lapangan olahraga, papan dolanan bocah lan trek go-kart. Sampeyan bisa teka ing kene kanggo mung ngapusi ing pekarangan ijo lan maca buku utawa mlaku-mlaku ing gang-gang sing teduh.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Promenade Tel Aviv

4.8/5
reviews 1109
Infrastruktur hiburan Tel Aviv dikonsentrasi ing pinggir segara. Malah ing preian Yahudi tradisional, sampeyan bisa nemokake perusahaan kerja ing kene. Ing wayah awan iku nyenengake kanggo sunbathe ing pantai pasir sing dijaga kanthi apik, ing wayah sore - mlaku kanthi santai ing sadawane hotel, restoran lan toko, ing wayah wengi - nari ing salah sawijining klub wengi kanthi musik DJ sing trendi. .
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Pantai Tel Aviv

4.7/5
reviews 1881
Tel Aviv ora mung pusat budaya lan ekonomi Israel, iku uga resort Mediterania populer. Batesan kulon kutha iki minangka jalur pasir sing terus-terusan. Pesisir kutha ditutupi pasir sing entheng lan dilengkapi kabeh prasarana sing dibutuhake kanggo liburan sing nyaman kanggo para pengunjung. Malah ana pantai khusus ing pesisir kanggo wong Yahudi ortodoks.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam