search
Nutup kothak panelusuran iki.

Objek wisata ing Ayia Napa

Situs wisata sing paling menarik lan apik ing Ayia Napa

Foto, review, deskripsi, lan pranala menyang peta

Babagan Ayia Napa

Anget lan grapyak Siprus wis suwe dadi tujuan sing paling populer kanggo liburan pantai. Salah sawijining resort paling misuwur ing pulo kasebut yaiku Ayia Napa, sing tambah akeh disebut "ibukutha pemuda" utawa "Siprus Ibiza". Ketenaran kasebut teka ing kutha amarga akeh bar, diskotik lan hiburan sing rame. Ana taman banyu paling gedhe ing Eropa, taman luna sing ageng, sawetara pesisir sing apik banget lan atraksi alam sing ora kaetung.

Garis pantai Ayia Napa yaiku pasir putih lan tebing watu gamping sing harmonis karo banyu biru Laut Mediterania. Apa maneh sing sampeyan butuhake kanggo liburan sing sampurna? Kajaba iku obrolan leisurely ing tavernas Siprus lan sore strolls bebarengan seafront. Utawa mungkin sawetara pesta sing nyenengake lan nari kanthi musik sing nyenengake nganti esuk.

Top-15 Objek Wisata ing Ayia Napa

Pantai Nissi

4.6/5
reviews 5323
Salah sawijining pesisir paling populer ing Ayia Napa. Beda karo Teluk Nissi ing tetanggan, luwih orientasi kanggo liburan santai, lan bakal kepenak karo bocah-bocah. Pantai kasebut dumunung ing teluk sing apik banget sing diubengi dening wit palem, ditutupi pasir putih, lan banyu ing kene nduweni warna biru sing nyenengake. Lawang menyang segara iku alus, mula sawetara turis ora seneng yen cukup cethek.

Pelabuhan Ayia Napa

4.6/5
reviews 6542
Pelabuhan kutha dumunung ing teluk cilik sing ditutup, kaya pelabuhan sing sepi lan tenang. Yacht elegan, prau nelayan andhap asor lan prau kesenengan baris ing pesisir, nunggu boaters semangat kanggo njupuk trip prau. Didhelikake ing lurung-lurung sing cedhak karo pelabuhan ana tavernas Siprus ing ngendi sampeyan bisa nedha awan sing enak lan enak. Sampeyan uga bisa tuku panganan segara seger ing kene.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

WaterWorld Themed Waterpark Ayia Napa

4.4/5
reviews 5089
Taman hiburan banyu ageng adhedhasar mitologi Yunani. Tunggangan kasebut dijenengi miturut dewa Olimpiade lan digayakake miturut legenda kuno: ana Labyrinth Minotaur, Kuda Trojan lan Hercules 'Feats. Taman banyu duwe total 18 slide, sing sampeyan bisa numpak sedina muput tanpa wedi bosen utawa kesel. Papan dolanan diatur kanggo bocah-bocah.
Saiki panggonan ditutup sementara.
Mangga dipriksa maneh ing mangsa ngarep

Parko Paliatso Luna Park

4.4/5
reviews 4980
Taman hiburan praktis ana ing tengah kutha, ing ngendi sawetara rolas tunggangan kasedhiya kanggo pengunjung - saka merry-go-rounds sing prasaja kanggo sing paling enom nganti sing ekstrem kanggo para pencari sensasi. Utamane populer yaiku "roller coaster" lan "catapult", sing mbuwang wong menyang dhuwur kanthi kekuwatan sing luar biasa. Roda Ferris lokal dhuwuré 45 meter lan nawakake panorama kutha.
wektu mbukak
Senin: Tutup
Selasa: Tutup
Rebo: Ditutup
Kamis: Ditutup
ana: 6:00 - 1:00
Setu: 6:00 - 1:00
Minggu: Ditutup

Taman Patung

4.7/5
reviews 5835
Museum patung kontemporer sing ana ing ruang terbuka. Master saka kabeh ndonya melu nggawe pameran. Taman iki dibukak ing 2014 lan koleksi isih ditambahake. Sejatine, kabeh reca digawe saka watu kapur lan marmer lokal. Kadhangkala ing taman sampeyan bisa nonton proses sculpture reca, sing dumadi ing ngarepe mata pengunjung.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Thalassa

4.4/5
reviews 789
Museum Maritim didegake ing taun 1984. Tujuan utamane yaiku kanggo ngenalake para pengunjung ing pulo kasebut kanthi flora lan fauna laut, uga kanggo narik kawigaten babagan masalah ekologi lan konservasi spesies. Koleksi kasebut ana ing telung lantai. Saliyane pameran alam, ana lukisan dening seniman lokal lan temuan paleontologis. Pameran sing paling penting yaiku sisa-sisa kapal kuno "Kyrenia-Elefetria".
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 2:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 AM - 2:00 PM
Minggu: Ditutup

Biara Ayia Napa

4.5/5
reviews 1123
Biyèn biara iki dadi kagungane Gréja Ortodoks Siprus, nanging saiki dadi museum. Dipercaya yèn jeneng kutha Ayia Napa asalé saka jeneng biara. Komplek iki diadegaké ing abad XV. Beda karo bangunan agama saka Siprus, wis slamet nganti dina iki ing kondisi meh sampurna, wis oncat karusakan serius. Pemugaran pungkasan ditindakake ing taun 1950-an.
Saiki panggonan ditutup sementara.
Mangga dipriksa maneh ing mangsa ngarep

Makam Makronissis

4.2/5
reviews 24
Kuburan saka jaman Yunani-Romawi, sing kasusun saka papan suci, tambang lan sawetara makam. Sing terakhir yaiku kamar kuburan sing ditutupi papan watu. Situs arkeologi wis digali kanggo dangu, nanging akses isih diijini. Kuburan kasebut dumunung ing pinggir kulon Ayia Napa cedhak pantai Makronisos.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Perahu Mutiara Ireng

4.6/5
reviews 313
Mutiara Ireng, replika kapal misuwur saka film Pirates of the Caribbean, nunggu turis ing pelabuhan Ayia Napa. A trip prau ing njupuk Panggonan ing ngarsane karakter favorit everyone - Kapten Jack Sparrow lan Barbossa. Sajrone dolan, kru ngatur program animasi sing menarik kanggo bocah-bocah, pertunjukan kostum lan nggoleki bandha sing ilang.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 10:00
Selasa: 9:00 - 10:00
Rebo: 9:00 - 10:00
ana: 9:00 - 10:00
ana: 9:00 - 10:00
ana: 9:00 AM - 10:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 10:00 PM

Area nglangi banyu kristal laguna biru

4.6/5
reviews 42
Blue Lagoon minangka teluk sing apik banget kanthi banyu biru sing cetha ing cedhak Cape Kavo Greco ing ngendi sampeyan bisa berjemur, snorkeling lan nyilem scuba kanggo mirsani urip ing jero banyu. Objek wisata kasebut dumunung ing antarane Protaras lan Ayia Napa. Teluk iki diubengi dening tebing gamping sing bentuke ora biasa. Iki minangka salah sawijining papan sing paling akeh difoto Siprus.

Pantai Konnos

4.7/5
reviews 1680
Pantai iki dumunung ing teluk kanthi jeneng sing padha, watara 4 kilometer saka Ayia Napa, ing jejere Taman Kavo Greco. Garis pantai sing apik banget iki ana ing antarane tebing-tebing, dadi sampeyan kudu njupuk lereng sing miring kanggo tekan. Sunbathing lan olahraga banyu kasedhiya ing kene. Sanajan ukuran pantai cilik - dawane 200 meter lan ambane 100 meter - bisa nampung akeh wong.

Pantai Makronissos

4.8/5
reviews 2149
Kaya paling pesisir ing Siprus, Makronisos dumunung ing teluk sing kesapu angin, njamin segara sing tenang tanpa ombak sing dhuwur. Jalur pesisir ditutupi lapisan pasir sing rata sing nggilap ing sinar srengenge. Pantai duwe kabeh sing dibutuhake kanggo liburan sing nyenengake: kursi dek, payung, peralatan nglangi. Sawetara hotel dumunung ing pantai.

Jembatan Kekasih

4.8/5
reviews 1398
A rock arch ing Kavo Greco Nature Reserve, kang kawangun dening proses alam. Kabeh turis sing wis kanggo Siprus manawa ana sawetara foto ing papan iki. Uga populer banget kanggo njupuk foto wedding ing kene. Sawetara nom-noman ing "Bridge of Lovers" nggawe tawaran kanggo pacare. Mbokmenawa, mula dheweke entuk jeneng romantis.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Guwa Segara

4.9/5
reviews 2997
Pesisir Siprus dumadi saka watu gamping sing wis kena angin lan ombak nganti ewonan taun. Minangka asil pangolahan alam, garis pantai wis dadi cukup kasar lan kebak teluk. Ora adoh saka Ayia Napa ana guwa segara lan grottoes saka wangun aneh, ngendi unsur wis nuduhake bakat ing pasukan lengkap. Sampeyan bisa ngujo wong-wong mau saka prau kesenengan.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Cape Cavo Greco

4.8/5
reviews 4156
Tanjung dumunung ing pucuk kidul-wétan saka Siprus, ing pinggir teluk Ayia Napa. Bagéyan saka wilayah kasebut minangka taman nasional kanthi akeh sudut pandang, jalur hiking lan sepedaan, lan area piknik. Ing pesisir sampeyan bisa sunbathe, ing banyu biru saka segara turis pindhah nyilem lan fishing, sawetara malah Book pesawat parasut. Miturut legenda, banyu ing sekitar tanjung minangka papan kanggo monster lokal.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam