search
Nutup kothak panelusuran iki.

Objek wisata ing Kroasia

Situs wisata sing paling menarik lan apik ing Kroasia

Foto, review, deskripsi, lan pranala menyang peta

Babagan Kroasia

Minangka negara merdika, Kroasia muncul ing peta Eropah bubar - ing taun 1991. Ing jaman biyen, wilayah negara kasebut ana ing kontrol Romawi, Prancis lan Austro-Hungaria, lan minangka bagéan saka Yugoslavia. Saka saben jaman tetep panggonan apik lan obyek. Pusat sajarah Dubrovnik, Rovinj lan Trogir bakal ngidini sampeyan kenal karo sejarah Kroasia kanthi lengkap. Ana akeh Situs Warisan Donya UNESCO.

Objek modern sing unik kalebu Organ Laut ing Zadar: kanthi bantuan segara lan angin menehi konser terbuka. Pante paling ayu ing negara iku Golden Horn, dumunung ing idu sing juts metu menyang segara. Lan taman nasional kaya Mljet minangka kaendahan alam sing praktis tanpa rusak kanthi potensial wisata sing sugih.

Top-35 Objek Wisata ing Kroasia

Dubrovnik

0/5
Kutha bètèng ana ing antarane bukit-bukit lan segara. Dubrovnik didegaké ing abad kaping 7, lan sawetara lengkungan, gréja lan menara sing isih ana dibangun ing wektu iki. Tembok beteng dawane 2 kilometer. Dhuwuré 25 mèter lan ambané 6 mèter. Padha katon metu saka watu, ngowahi kutha dadi bèntèng segara karo bètèng pertahanan lengkap-fledged. Tembok kasebut katon saiki ing abad kaping 16.

Taman Nasional Danau Plitvice

4.7/5
reviews 103603
Wilayah sing dilindhungi iki dumunung ing sisih tengah negara. Komplek tlaga iki kalebu ing Daftar Warisan Donya UNESCO ing taun 1979. Banyune bening banget nganti sampeyan bisa ndeleng dhasar lan iwak, sing akeh banget. Nglangi dilarang, uga ngganggu keseimbangan alam landmark alam kanthi cara liya. Secara periodik, grojogan anyar katon ing lembah. Saiki ana udakara 140.
wektu mbukak
Senin: 8:00 - 1:00
Selasa: 8:00 - 1:00
Rebo: 8:00 - 1:00
ana: 8:00 - 1:00
ana: 8:00 - 1:00
ana: 8:00 AM - 1:00 PM
Minggu: 8:00 AM - 1:00 PM

Arena Pula

4.6/5
reviews 58252
Salah sawijining amfiteater Romawi paling gedhe sing isih ana. Ing jaman biyen ana udakara 23,000 wong, saiki ana 5,000. Nganti abad V, gelut dianakaké ing tembok saka struktur megah. Mboko sithik gelut getih diganti pameran lan acara kutha liyane. Ana museum ing ruang bawah tanah amfiteater. Pameran utama yaiku temuan arkeologi sing nyritakake sejarah papan kasebut.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 5:00
Selasa: 9:00 - 5:00
Rebo: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 - 5:00
ana: 9:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Langkawi

0/5
Umume omah ing Kutha Lawas Rovinj dibangun kanthi gaya Mediterania luwih saka 100 taun kepungkur. Bentenane penting liyane yaiku warna-warna cerah saka tembok njaba. Lingkungan kasebut resmi dijenengi monumen budaya ing taun 1963, lan atraksi kasebut ana ing saben pojok. Telung gapura wis dilestarekake: Portico, Mutual Gate lan St Benediktus Gate. Iki minangka bagéan saka tembok bètèng sing biyèn ngubengi kutha.

trogir

0/5
Ing saben panguwasa, Trogir, dumunung ing pesisir Adriatik, terus berkembang, dekorasi lan tindakake fashion. Mulane, campuran gaya ing lurung-lurung kasebut minangka pemandangan sing akrab. Bangunan Renaissance lan Baroque tetanggan pasamuwan-pasamuwan Romanesque, lan katedral lokal minangka karya nyata seni arsitektur. Pusat bersejarah Trogir minangka Situs Warisan Donya UNESCO.

Korčula

4.8/5
reviews 1914
Kutha iki, adhedhasar pulo kanthi jeneng sing padha, diarani paling "Venetian" ing pesisir Adriatik. Gampang diakses kanthi feri saka macem-macem pelabuhan Kroasia. Ing mangsa Resor kosong, nanging ing mangsa panas kapenuhan holidaymakers. Omah-omah kasebut ditondoi kanthi dekorasi kanthi wujud lambang kulawarga, balkon lan lorong. Tembok kutha kasebut wiwit abad kaping 13, nanging wis katon saiki sawise akeh restorasi lan mbangun maneh.

Istana Diokletianus

4.7/5
reviews 75489
Dibangun ing Split ing wiwitan abad kaping 3 lan kaping 4. Iki dibangun nggunakake bahan sing diimpor saka Turkey lan Mesir. Iki minangka Situs Warisan Donya UNESCO minangka istana paling apik sing dilestarekake saka Kakaisaran Romawi. Bangunan tengah nduweni wangun persegi dowo lan padha karo kemah legiun Romawi. Ana kuil kanggo ngurmati Jupiter, Vinera lan Cybele. Mausoleum dijaga kanthi apik.

Basilika Euphrasian

4.6/5
reviews 3680
Bagéyan saka komplèks arsitektur sing gedhé ing kutha Poreč. Basilika kasebut nduweni jeneng lengkap "Assumption of the Blessed Virgin Mary" lan nduweni status katedral. A band mozaik pigura sisih ngarep aspid. Tembok ngarep dihiasi karo inlays ibu-saka-mutiara ing slabs watu. Kanopi ing ndhuwur misbyah digawe ing abad kaping 13 ing marmer, lan kanopi didhukung dening kolom lan uga dihiasi karo mozaik.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 4:00
Selasa: 9:00 - 4:00
Rebo: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 - 12:00
ana: 9:00 - 4:00
Setu: Ditutup
Minggu: Ditutup

Benteng Fortica

4.6/5
reviews 4818
Dibangun ing abad kaping 16 ing bukit. Iki dibangun maneh ing panguwasa beda. Periode pamaréntahan Austria utamané pinunjul ing babagan owah-owahan ing tampilan. Pos pengamatan lan barak ditambahake ing beteng. Balai kasebut ngemot koleksi amphorae lan artefak sing asale saka Abad Pertengahan lan sadurunge. Tembok nawakake tampilan picturesque saka Kapuloan Pakle lan Hvar.
Saiki panggonan ditutup sementara.
Mangga dipriksa maneh ing mangsa ngarep

Benteng Lovrijenac

4.7/5
reviews 7988
Pambangunan bètèng cedhak Dubrovnik perlu kanggo pertahanan. Meriam sing dipasang ing tembok Lovrijenac ngontrol kabeh pendekatan menyang kutha saka darat lan segara. Bèntèng iki minangka tambahan saka bukit sing dhuwuré 40 meter, sing nambah visibilitas kanggo para pengawal. Tembok beda-beda ing kekandelan saka 60 cm nganti 12 meter. Iki ditindakake yen benteng kasebut dicekel: sawetara voli saka Dubrovnik bakal nggawa wilayah kasebut bali ing kontrol Kroasia.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 3:00
Selasa: 9:00 - 3:00
Rebo: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 - 3:00
ana: 9:00 AM - 3:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 3:00 PM

Kuil Augustus

4.5/5
reviews 9807
Iki tanggal bali menyang jaman Romawi. Candhi iki dibangun ing Pula kanggo ngurmati Kaisar Augustus. Iki minangka bagéan saka Triad, sawijining komplek bangunan sing padha sing durung ana nganti saiki. Wiwitane, dewa-dewa pagan disembah ing kene. Sajrone wektu, candhi kasebut ana ing sangisore kekristenan. Sawisé pemugaran ing tengah abad pungkasan, pemandangan iki dibalèkaké ing tampilan sadurungé, lan pameran permanen saka tembaga lan patung watu diatur ing njero.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 8:00
Selasa: 9:00 - 8:00
Rebo: 9:00 - 8:00
ana: 9:00 - 8:00
ana: 9:00 - 8:00
ana: 9:00 AM - 8:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 8:00 PM

Alun-alun Ban Jelačić

0/5
Alun-alun tengah ibukutha Kroasia. Dijenengi kanggo ngurmati jenderal Austria asal Kroasia. Dheweke nyekel gelar Ban, panguwasa negara suwene 11 taun. Alun-alun iki ditata ing abad kaping 17 lan diarani Harmica. Wilayah iki ditutup kanggo mobil, nanging akeh rute trem nyabrang ing kene. Pemandangan ing cedhak: Bangunan dhuwur pisanan Zagreb, bank paling gedhe ing negara kasebut, Manduševac Fountain.

Teater Nasional Kroasia ing Zagreb

4.7/5
reviews 8723
Penampilan saiki papan teater dipikolehi ing taun 1960-an, dene pusat budaya dhewe didegake ing abad kaping 19. Arsitek Viennese tanggung jawab kanggo desain bangunan kasebut. Iki minangka panggung teater lan opera utama negara. Aktor, penyanyi, musisi lan konduktor terkenal internasional wis tampil. Ing antarane yaiku Ivan Zaitz, Sarah Bernhardt lan Franz Liszt. Ing taun 1995, centenary saka téater iki dirayakake akeh.

Museum Hubungan Patah

4.4/5
reviews 6750
Uga diarani minangka "Museum Perceraian". Ing taun 2011, landmark Zagreb nampa hadiah saka penghargaan Museum Eropa Taun. Pendiri koleksi kasebut yaiku Olinka Vištica lan Dražen Grubišić. Seniman iki tau dadi pasangan, lan sawise putus dheweke mutusake kanggo ngreksa kenang-kenangan - simbol masa lalu sing seneng. Mboko sithik, pameran kasebut ditambah karo pameran sing diwenehake dening mantan kekasih liyane.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 9:00
Selasa: 9:00 - 9:00
Rebo: 9:00 - 9:00
ana: 9:00 - 9:00
ana: 9:00 - 9:00
ana: 9:00 AM - 9:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 9:00 PM

Akuarium Pula Kab

4.5/5
reviews 9510
Ing taun 2002, benteng Austro-Hungaria Verudela diwènèhaké marang Oceanarium. Landmark arsitektur sing dibangun ing taun 1886 dibalekake lan diadaptasi kanggo kabutuhan anyar kanthi teknologi paling anyar. Antarane pedunung akuarium yaiku wakil saka Segara Adriatik, tamu saka wilayah tropis, iwak banyu tawar saka tlaga lan kali Eropa. Aquarium paling gedhe minangka papan kanggo hiu. Wiwit 2006, Oceanarium wis dadi papan kanggo Pusat Penyelamat Penyu Laut.
wektu mbukak
Senin: 9:00 - 4:00
Selasa: 9:00 - 4:00
Rebo: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 - 4:00
ana: 9:00 AM - 5:00 PM
Minggu: 9:00 AM - 5:00 PM

Organ Laut

4.7/5
reviews 56358
Cedhak pelabuhan ing Zadar, undhak-undhakan watu dawane 70 meter ing pinggir segara. Iki minangka bagean saka sistem swara ing ndhuwur banyu, sing uga kalebu 35 pipa poliethelin. Dhiameter lan dawa sing beda-beda, uga sudut inklinasi, ngidini kekuwatan banyu segara kanggo nyurung udara liwat struktur lan ngasilake swara instrumen angin. Arsitek landmark yaiku Nikola Bašić.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Gereja St. Markus

4.6/5
reviews 3903
Salah sawijining bangunan paling tuwa ing Zagreb. Dumunung ing alun-alun kanthi jeneng sing padha ing cedhak gedung parlemen. Geni lan lindhu wis nyebabake pembangunan maneh gereja ing jaman kepungkur. Arsitektur kasebut nduweni gaya Romanesque, Gotik lan Baroque. Interioré dihias nganggo fresko sing nggambarake anggota kulawarga kraton. Atap ubin gréja kasebut ngemot rong lambang kerajaan tritunggal sing tau ana ing tlatah Kroasia lan ibukutha dhewe.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Katedral Zagreb

4.6/5
reviews 16307
Wektu madegé dianggep pungkasan abad kaping 11. Iki dibangun kanggo ngurmati Ascension of the Virgin Mary lan loro wong suci: Wladyslaw lan Stephen. Abad-abad mengko, tembok dibangun ing saubengé katedral. Menara kidul digunakake minangka pos pengamatan militer ing abad kaping 17. Presbiteri dadi papan panguburan panglima perang Erdödi lan Kardinal Stepinac. Ing taun 1993, gambar landmark katon ing dhuwit kertas 100 kuna.
Saiki panggonan ditutup sementara.
Mangga dipriksa maneh ing mangsa ngarep

Katedral St. Domnius

4.6/5
reviews 6908
Katedral Split minangka katedral aktif paling tuwa ing donya. Mantan mausoleum kekaisaran minangka pondasi katedral. Komplek kabèh bisa dipérang dadi telung bagéan, kang dibangun ing jaman beda. Atraksi Katulik dumunung ing tlatah Istana Diocletian. Akeh rekonstruksi ora nyentuh sawetara rincian: sashes kayu, misbyah Gothic, crypt lan prau karo relik.
wektu mbukak
ana: 8:30 - 10:00 AM
Selasa: 8:30 - 10:00
Rebo: Ditutup
ana: 8:30 - 10:00 AM
ana: 8:30 - 10:00 AM
ana: 8:30 - 10:00 AM
Minggu: Ditutup

Gereja St. Euphemia

4.6/5
reviews 8195
Iki diadegaké ing separo pisanan abad kaping 18. Gréja St George biyen ngadeg ing situs iki ing Rovinj, nanging dadi cilik banget kanggo para paroki sing teka saka kabeh wilayah. Menara lonceng dibangun ing sacedhake, salinan sing disederhanakake saka menara lonceng Venetian sing padha karo Katedral St Mark. Sarcophagus karo peninggalan Euphemia diselehake ing mburi salah sawijining altar. Marmer digunakake sacara ekstensif ing dekorasi interior gereja.
wektu mbukak
Senin: 10:00 - 6:00
Selasa: 10:00 - 6:00
Rebo: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 - 6:00
ana: 10:00 AM - 6:00 PM
Minggu: 10:00 AM - 6:00 PM

Katedral St. Jacob

4.6/5
reviews 7343
Konstruksi kasebut luwih saka satus taun lan rampung ing taun 1536. Kubah kasebut dhuwure 32 meter. 74 reca ngubengi bagean misbyah saka njaba. Patung para nabi ing Prajanjian Lawas dekorasi baptistery. Katedral iki nduweni status katedral ing kutha Šibenik. Iki minangka salah siji saka pitung gréja Kroasia sing diarani "basilicas cilik". Wiwit taun 2000 wis kalebu ing Daftar Warisan Donya UNESCO.
wektu mbukak
Senin: 9:30 - 7:30
Selasa: 9:30 - 7:30
Rebo: 9:30 - 7:30
ana: 9:30 - 7:30
ana: 9:30 - 7:30
ana: 9:30 AM - 7:30 PM
Minggu: 9:30 AM - 7:30 PM

Kuburan Mirogoj

4.6/5
reviews 648
Antarane taman kuburan paling ayu ing Eropah. Iki digawe ing Zagreb ing taun 1876. Bangunan tengah kompleks kasebut yaiku Kapel Peter lan Paul. Arsitek kasebut yaiku Hermann Bolle. Kroasia sing misuwur saka macem-macem denominasi dikubur ing kuburan. Saliyane kuburan individu, ana sawetara peringatan ing kene. Antarane wong-wong mau ana Monumen Pahlawan Nasional Yugoslavia lan Tembok Pain, darmabakti kanggo para korban perang kamardikan negara.
wektu mbukak
Senin: 6:00 - 6:00
Selasa: 6:00 - 6:00
Rebo: 6:00 - 6:00
ana: 6:00 - 6:00
ana: 6:00 - 6:00
ana: 6:00 AM - 8:00 PM
Minggu: 6:00 AM - 8:00 PM

Jama - Grotta Baredine

4.7/5
reviews 7648
Banyu jeruk wis nggawe guwa cedhak kutha minangka karya seni sing sejati: stalaktit lan stalagmit dibentuk saka tetesan ing lantai lan langit-langit. Padha kaya patung saka sudhut sing beda. Kawah kasebut ambane luwih saka 65 meter lan tumuju tlaga ing jero lemah. Ing kene kepiting cilik nyusup ing tembok. Aula guwa wis padhang lan ana jalur hiking khusus kanggo pengunjung. Ana museum karo tembikar kuna ing lawang mlebu.
wektu mbukak
Senin: Tutup
Selasa: 10:30 - 11:00
Rebo: 10:30 - 11:00
ana: 10:30 - 11:00 AM
ana: 10:30 - 11:00 AM
ana: 10:30 - 11:00 AM
Minggu: 10:30 - 11:00 AM
0/5
Guwa ing Teluk Balun ing pulo Bishevo disenengi para wisatawan amarga ana fenomena alam sing unik. Ing cuaca sing cerah, cerah lan tanpa angin, sapisan dina kanggo sawetara jam grotto diisi karo cemlorot biru. Kapal kanthi ukuran tartamtu bisa mlebu: dawane ora luwih saka 5 meter lan dhuwure 1 meter. Ing sacedhake ana Green Grotto, atraksi alam liyane sing unik.

Taman Hutan Marjan

4.7/5
reviews 12349
Dipercaya manawa taman ing wilayah iki ana ing jaman Kaisar Diocletian. Iku salah siji panggonan paling picturesque ing Split. Sorotan kasebut kalebu gereja sing nyenengake, kebon binatang mini, area piknik, jalur jogging, lapangan tenis, tebing kanggo pendaki rock lan sudut romantis. Sampeyan bisa menek undhak-undhakan menyang Marjan Hill lan ndeleng sakcedhake: segara, kutha, Lake Kožiak, Klis Bèntèng lan pulo tetanggan.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

mljet

4.7/5
reviews 547
Turis teka ing pulo Mljet utamane amarga taman nasional kanthi jeneng sing padha. Kutha iki manggoni 5375 hektar ing wilayah lor-kulon, kalebu bagean saka wilayah banyu. Iki minangka swarga ing bumi kanggo para penyayang lanskap: panorama pesisir, tebing segara lan gunung ijo bisa dideleng saka macem-macem titik ing pulo kasebut. 90% wilayah kasebut ditutupi alas. Ing antarane yaiku tlaga uyah, sing durung ditelusuri kanthi lengkap.

Krka

4.5/5
reviews 532
Taman Nasional iki nyebar liwat 109 km² antarane kutha Šibenik lan Knin. Lembah Kali Krka diwenehi status taman nasional ing taun 1985. Pitu grojogan gedhe wis kawangun ing dasar kali. Flora maneka warna lan ana sawetara spesies iwak, nanging 10 saka 18 endemik. Rute migrasi manuk ngliwati wilayah kasebut. Ana museum etnografi lan rong biara ing taman kasebut: biara Franciscan lan Ortodoks Serbia.

Taman Nasional Brijuni

4.6/5
reviews 10512
Ing taun 1983, klompok pulo ing sisih lor Segara Adriatik dadi taman nasional. Jembar wewengkoné 7.42 km². Iku kalebu 14 pulo lan karang, uga wilayah banyu. Brioni dipisahake saka daratan kanthi selat. Landak segara bisa ditemokake ing cedhak pesisir, sing minangka tandha kemurnian banyu. Pamrentah Kroasia saiki ngembangake proyek kanggo ngowahi Nusantara dadi papan wisata kelas dhuwur sing populer.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Lokrum

4.6/5
reviews 638
Pulo cedhak Dubrovnik. Ora ana populasi permanen. Jembaré kurang saka 0.7 km². Ana layanan prau biasa menyang daratan. The Dead Lake minangka atraksi alam. Benteng Napoleon, Taman Botani kanthi manuk merak lan biara Benediktin kuno minangka alasan utama kanggo ngunjungi Lokrum. Pesisir watu alam bébas, nanging dilengkapi akses gampang menyang banyu.

Srđ

4.8/5
reviews 463
Dubrovnik dumunung ing sikil Srdj. Titik paling dhuwur ing gunung iki yaiku 412 meter. Saka kene sampeyan bisa nikmati pemandangan kutha sing apik banget. Ing jaman Napoleon, sawijining benteng dibangun ing puncak. Iku migunani ing perang kanggo kamardikan Kroasia. Saiki ana museum militer ing jero benteng. Kereta gantung butuh udakara 3 menit kanggo tekan ndhuwur. Utawa, ana rute hiking dawane 2 kilometer.

Biokovo

4.8/5
reviews 429
Pagunungan paling dhuwur nomer loro ing Kroasia. Titik paling dhuwur yaiku 1762 meter. Dawane 25 kilometer lan ambane 10 kilometer. Taman alam 196 km² didegaké ing Biokovo ing taun 1981, nalika wilayah kasebut minangka bagéan saka Yugoslavia. Status kasebut dikonfirmasi ing taun 1998 - wis dadi bagéan saka Kroasia merdika. Ana Botanical Garden gedhe ing mudhun menyang segara. Ana reruntuhan lan pondasi bangunan ing gunung.

Aquapark Islandia

4.5/5
reviews 10432
Taman banyu modern lan pisanan ing Kroasia. Wis operasi wiwit 2014 cedhak kutha Novigrad. Komplek kalebu 12 minger saka dhuwur beda, meh 1.5 km saka downhill pipo, paling gedhé ing Eropah Wétan blumbang karo ombak gawean, blumbang anak karo kastil pirate, 5 restoran, bar, kantor ijol-ijolan mata uang, pasar cilik. Sampeyan bisa tuku tiket sedina muput utawa setengah dina. Prices beda-beda gumantung ing mangsa.

Pantai Zrće

4.5/5
reviews 1801
Novalja, kutha sing dumunung ing pantai, diarani "Ibiza Kroasia". Iki minangka pusat wisata utama ing pulo Pag - kanthi pesta tanpa wates, musik tari lan macem-macem acara mbukak. Saliyane diskotik, pantai nawakake istirahat sing nyaman kanggo para penyayang rekreasi aktif. Lapangan voli, jet ski lan nyewa prau, kafe karo masakan nasional - kabeh iki akeh banget.

Pantai Tanduk Emas

4.4/5
reviews 24086
Iku salah siji saka pesisir paling ayu ing Kroasia. Dumunung ing spit sing ngluwihi segara luwih saka 600 meter. Jeneng kasebut amarga bentuk pantai sing ora biasa. Kutha cedhak Bol disarèkaké ing greenery. Ana sing kudu ditindakake ing pesisir ing cuaca apa wae: ski banyu, selancar angin, nyilem scuba, jet ski. Ing pantai wis kabeh sing perlu kanggo liburan nyaman, nanging ing mangsa iku rame banget.
wektu mbukak
Senin: Bukak 24 jam
Selasa: Bukak 24 jam
Rebo: Bukak 24 jam
Kamis: Bukak 24 jam
ana: Bukak 24 jam
Setu: Bukak 24 jam
Minggu: Bukak 24 jam

Makarska Riviera

0/5
Dawane 60 kilometer ing pesisir Adriatik ing Dalmatia Tengah. Riviera minangka tlatah sing rada sempit ing antarane pagunungan Biokovo lan banyu. Desa resor ing kene mlaku saka siji menyang liyane, kadhangkala dipisahake dening groves. Feri saka kene nggawa sampeyan menyang pulo Hvar lan Brac. Iklim, pesisir sing wis dikembangake kanthi apik lan infrastruktur sing dikembangake kanthi apik ndadekake wilayah kasebut populer karo turis.